Multivitaminen of multivitamine bevatten essentiële stoffen voor ons lichaam en optimale gezondheid.

Multivitaminen zijn zonder twijfel essentieel voor alle vrouwen van de algemene welzijn en de aard of de samenstelling van een vrouw moeten consumeren hangt af van haar leeftijd, in principe de levenscyclus. Op diverse stadia van fysiologische een vrouw ontwikkeling haar multivitaminen vereiste verschuiving ondergaat door een reductie van een bepaalde voedingssamenstelling of een toename van de andere, of de totale vermijden van een vooral in geval van bepaalde pathologie.

Vitamine Eisen voor jonge vrouwen (onder 40 jaar)
Hier beschouwen wij vrouwen die seksueel actief zijn en op een vruchtbare leeftijd. In dit stadium de overheersende hormonale activiteit is die van oestrogeen en het begin van de menstruatie, de noodzaak multivitamine tablet opname wordt nog noodzakelijk. Het hematocriet (PCV) van een vrouw op deze leeftijd moet worden gehandhaafd op ongeveer 35% tot 45%. Echter, de maandelijkse menstruatie vermindert soms de hematocriet (PCV) van de meeste vrouwen ver onder het lagere bereik bloot te stellen aan bloedarmoede.

Iron Alert!
Als er menorrahlgia (zeer zware of langdurige menstruatie) de vrouw kan erg bleek en, zwak dat is een teken van bloedarmoede. Met het oog op de multivitaminen problemen in verband met dit te voorkomen, moeten vrouwen van deze leeftijdsgroep maken er een gewoonte van het nemen van multivitamine supplementen om snel te vervangen verloren bloed te helpen in afwachting van de volgende menstruele cyclus. IJzer is nodig om nieuwe bloedcellen vorming te verzekeren, maar je moet apart aan te vullen ijzer uit multivitaminen als ijzer mag niet worden verbruikt op een dagelijkse inname basis, mag het alleen worden genomen in te vullen formulier als het nodig is, dat wil zeggen als u een tekort of een andere medische noodzaak, en dan alleen voor de duur dat het nodig is om het niveau in evenwicht te brengen.

Foliumzuur
Een andere vorm van multivitaminen gunstig voor jonge vrouwen is die multivitamine met een hoog gehalte aan foliumzuur. De praktijk is dat vrouwen die van plan zijn kinderen te baren moet ook foliumzuur vitamines in hun verbruik. Terwijl anderen suggereren dat iedere vrouw in de vruchtbare leeftijd moeten multivitaminen rijk aan foliumzuur toegediend worden zoveel vrouwen zwanger te raken, zelfs zonder plan. Het gebruik van foliumzuur zal niet alleen haar helpen voorkomen bloedarmoede tijdens de zwangerschap (dat is zeer gevaarlijk en een belangrijke oorzaak van moedersterfte met name in ontwikkelingslanden van de wereld), maar zal het ongeboren kind ook beschermen tegen aangeboren afwijkingen met name Spinal Bifida.

Multivitaminen voor zwangere vrouwen?
De toeslag behoeften van prenatale vrouwen en zogende moeders zijn zeer verschillend. Hoewel beide kunnen profiteren van omega 3, ijzer en foliumzuur, zwangere vrouwen mogen alleen consumeren een multivitaminen, multivitaminen, zoals aanbevolen door hun artsen. In feite, in de moderne medische praktijk, worden zwangere vrouwen aangemoedigd om dagelijks foliumzuur te nemen door uit de duur van de zwangerschap en zelfs enkele weken na de geboorte. Dit is een zeer delicate periode in het leven van een vrouw en dus geen kansen moeten worden genomen. Om het belang van foliumzuur tijdens de zwangerschap te benadrukken, worden vrouwen nu worden beheerd foliumzuur niet als onderdeel van multivitaminen samenstelling, maar door zelf tot 400 mcg dagelijkse inname.

Multivitaminen voor Rijpe Vrouwen (boven 40 jaar)
Oudere vrouwen zijn in een fase in het leven waar blootstelling aan oestrogenen bestaat niet meer bij het naderen van de menopauze. In dit stadium deze niet meer menstrueren, zodat het maandelijkse bloedverlies is niet langer een probleem. Daarom kunnen zij ontlenen het grootste deel van het ijzer en foliumzuur die ze nodig hebben voor het lichaam onderhoud van dieet alleen, behalve in geval van ziekten.

Echter, de eigenaardige multivitaminen behoefte van deze leeftijdsgroep is hoog calcium met formules. Er is veel misverstand over het gebruik van multivitaminen het risico van verschillende kankers in oudere vrouwen verminderen. Maar een nieuwe grootschalige studie over multivitamine gebruik voor kanker en hart-en vaatziekten te voorkomen suggereert dat dit gelooft moet opnieuw worden beoordeeld. Een van de grootste tot voeding en gezondheid praktijken te onderzoeken bij postmenopauzale vrouwen, de studie toont aan dat het nemen van een multivitaminen niet verlagen van de risico’s van verschillende soorten kanker, waaronder borst-, colorectale, endometrium-, nier-, blaas-, maag-, long-en eierstokkanker.

De onderzoekers onder leiding van voeding epidemioloog Marian Neuhouser, analyseerde gegevens van meer dan 161.000 vrouwen in de leeftijd 50 tot 79 die in de Women’s Health Initiative observationele studie deelgenomen voor een gemiddelde van acht jaar in de jaren 1990. Meer dan 41 procent van hen gebruikte multivitaminen.

“Bevolking studies hebben aangetoond dat als je eet fruit en groenten, uw kansen op kanker zijn relatief laag in vergelijking met mensen met een deficiënte voeding,” bevestigde internist Aditya Bardia, een oncologisch onderzoeker aan de Johns Hopkins University. “Maar toen zij probeerden om deze voedingsstoffen om te zetten in tabletten, dat is waar de storing is geweest.”

Dit toont aan dat, oudere vrouwen moeten zich meer concentreren op een goede dieet van fruit en groenten als ze zijn beter beschermd dan multivitaminen. Hun belangstelling voor multivitaminen moet gericht zijn op alleen degenen met voldoende calcium inhoud als gevolg van de toename van bot resorbtion die zich voordoet op deze leeftijd bloot te stellen aan osteoporose. Dit is een goed moment voor vrouwen om te beginnen met het opbouwen van een goede calcium opslag voor de oude dag.

Als een vrouw vooruitgang in leeftijd, meestal na de menopauze, is ze geneigd zijn om botbreuken meestal te wijten aan lage of verminderde calcium in te nemen in haar jeugd. Dus vrouwen moeten ook op zoek naar multivitaminen capsules, of oplossingen met een hoge calciumconcentratie niet alleen om botbreuken te voorkomen als ze de vooruitgang in leeftijd, maar om voldoende multivitaminen calcium te bieden als het nodig zal zijn voor een adequate botvorming.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.